We hebben voor het nieuwe vaarseizoen weer mooie reizen uitgezet waar je individueel of als gezin op in kunt schrijven.

What’s new?

Samen met reisorganisatie Marluz hebben we een unieke reis uitgezet in augustus: Go with the Flow, de ultieme uitrustvakantie op het rustige oostwad.

We gaan ook weer….

  • Spelevaren met Annette, een zeilreis voor iedereen die z’n creatieve talent wil ontdekken.
  • Eiland Hoppen vanaf Lauwersoog naar Schier en Ameland
  • De wandelvaarvakantie vanaf Dokkum en
  • de culinaire reis naar Terschelling en Vlieland voor 60plusendus.

Hieronder lees je de reizen in het kort en bij elke reis kun je doorklikken naar een pagina met een uitgebreidere reisbeschrijving.

18-19 mei | Binnendoor van Groningen naar Leeuwarden

Vaar mee van de stad Groningen naar de Leeuwarden over de noordelijkste vaarroute van Nederland.

Deze reis geeft je een prachtig beeld van het gevarieerde landschap van het hoge noorden: de binnensteden van Groningen en Leeuwarden, de oude havenplaatsen Zoutkamp en Dokkum, het slingerende Reitdiep, de fameuze Dokkummer Ee en natuurlijk de uitgestrekte rust van het Lauwersmeer. Ondertussen verkeer je in goed gezelschap en word je geheel in stijl verwend met Groninger en Friese lekkernijen.

15 – 19 juni | Oerol

Oerol!

Combineer een mooie zeilreis met een een vierdaags bezoek aan HET festival voor eiland-theater- en muziekliefhebbers. Wie toe is aan paar dagen cultuur kan met ons meevaren vanuit Harlingen naar Terschelling. We liggen dan vier nachten in de haven van West en varen vrijdag terug naar Harlingen.

Prijs vanaf  € 360 inclusief ontbijt.
Meerprijs voor privéhut en voorovernachting mogelijk.

4-8 en 22-26 juni | Proef de Wadden

Proef het zout op je lippen, proef de verse waddenmosselen en proef de vrijheid!

Zeilen over zee naar de Wadden is een geweldige belevenis. Spannend, actief, indrukwekkend. Op Terschelling gaan we oesters zoeken, doen we een kookworkshop bij Flang en maken we zeewiertapenade.

Op Vlieland duiken we een kaasbunker in en maken zelf kaas en bakken brood met wei. Met wie? Met Niels!

Deze reis organiseren we voor het derde jaar voor reisbureau 60plusendus. De link leidt je naar hun website.

29 juni – 3 juli & 6 – 10 juli | Wandelvaarvakantie 60plus

Vanuit Dokkum trekken we deze week in een rustig tempo door Friesland, over het vogelrijke Lauwersmeer en eindigen bij  de parel van de Wadden: Schiermonnikoog. Ondertussen is er van alles te ontdekken; met een kop thee vanaf het dek, of onder begeleiding van een inspirerende natuurgids.

Deze reis organiseren we voor het derde jaar voor reisbureau 60plusendus. De link leidt je naar hun website.

12 – 17 juli | Spelevaren met Annette Wessels

Varen met een schetsblok op schoot terwijl je potlood vertaalt wat je ogen zien. En er IS veel te zien op het schitterende Oostwad. Annette Wessels begeleidt deze reis en haalt het beste uit je creatieve vermogens.

Via de knop kom je op het reisverslag van vorig jaar uit.

Als je interesse hebt, neem dan even contact met ons op.

19 juli – 14 augustus | 4 weken Eiland Hoppen

Vrolijke vogelvrije vakantieweken voor ouders en kinderen.

Vanuit Lauwersoog varen we naar Schiermonnikoog en Ameland. We blijven telkens een dag op een eiland, zodat jullie een fijne afwisseling hebben tussen varen en passagieren. We verkennen het Lauwersmeer, waar je heerlijk van het schip af kan duiken in helder en schoon zoet water terwijl je overal om je heen vogels hoort.

We hebben er nu al zin in!

16 – 21 augustus en 23 – 28 augustus | Go with the Flow

Ontdekkingsreis voor volwassenen over het ongerepte Oostwad. Op deze reis ben je echt 3 dagen ‘van de wereld’. We slapen niet in de haven, maar op een zandbank en laten ons leiden door de getijden.

Geweldige reis voor rustzoekers, avonturiers en natuurliefhebbers.

5 dagen en 5 nachten, vanuit Lauwersoog.

16 – 20 september | Wandelvaarvakantie 60plus

Ook in het najaar zijn de Wadden schitterend. Vanuit Dokkum trekken we deze week in een rustig tempo over het vogelrijke Lauwersmeer naar de parel van de Wadden: Schiermonnikoog. Ondertussen is er van alles te ontdekken; met een kop thee vanaf het dek, of onder begeleiding van een inspirerende natuurgids.

Deze reis organiseren we voor het derde jaar voor reisbureau 60plusendus. De link leidt je naar hun website.

Garantieregeling

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt VOF Sail Supernova gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van VOF Sail Supernova niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

 https://vzr-garant.nl