We hebben voor het nieuwe vaarseizoen weer mooie reizen uitgezet waar je individueel of als gezin op in kunt schrijven.

What’s new?

Samen met reisorganisatie Marluz hebben we een unieke reis uitgezet in augustus: Go with the Flow, de ultieme uitrustvakantie op het rustige Oostwad.

We gaan ook weer….

  • Eiland Hoppen vanaf Lauwersoog naar Schier en Ameland
  • Wandelvaarvakantie vanaf Dokkum

Hieronder lees je de reizen in het kort en bij elke reis kun je doorklikken naar een pagina met een uitgebreidere reisbeschrijving.

4 – 9 juli | Wandelvaarvakantie 60plus

Vanuit Dokkum trekken we deze week in een rustig tempo door Friesland, over het vogelrijke Lauwersmeer en eindigen bij  de parel van de Wadden: Schiermonnikoog. Ondertussen is er van alles te ontdekken; met een kop thee vanaf het dek, of onder begeleiding van een inspirerende natuurgids.

Deze reis organiseren we voor het derde jaar voor reisbureau 60plusendus. De link leidt je naar hun website.

11 juli – 3 september 7 weken Eiland Hoppen

Vrolijke vogelvrije vakantieweken voor ouders en kinderen.

Vanuit Lauwersoog varen we naar Schiermonnikoog en Ameland. We blijven telkens een dag op een eiland, zodat jullie een fijne afwisseling hebben tussen varen en passagieren. We verkennen het Lauwersmeer, waar je heerlijk van het schip af kan duiken in helder en schoon zoet water terwijl je overal om je heen vogels hoort.

We hebben er nu al zin in!

17- 21 Mei en 2 weken in September | Go with the Flow

Ontdekkingsreis voor volwassenen over het ongerepte Oostwad. Op deze reis ben je echt 3 dagen ‘van de wereld’. We slapen niet in de haven, maar op een zandbank en laten ons leiden door de getijden.

Geweldige reis voor rustzoekers, avonturiers en natuurliefhebbers.

5 dagen en 5 nachten, vanuit Lauwersoog.

4-9 juli | Wandelvaarvakantie 60plus

klipper nova cura Schiermonnikoog natuurschoon
klipper novacura

Ook in het najaar zijn de Wadden schitterend. Vanuit Dokkum trekken we deze week in een rustig tempo over het vogelrijke Lauwersmeer naar de parel van de Wadden: Schiermonnikoog. Ondertussen is er van alles te ontdekken; met een kop thee vanaf het dek, of onder begeleiding van een inspirerende natuurgids.

Deze reis organiseren we voor het derde jaar voor reisbureau 60plusendus. De link leidt je naar hun website.

Garantieregeling

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt VOF Sail Supernova gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van VOF Sail Supernova niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

 https://vzr-garant.nl