op de klipper Nova Cura in Groningen met yogadocente Josine Olgers.
Geschikt voor yoga liefhebbers van alle niveaus.

We nodigen je graag uit voor een inspirerend, ontspannen en gezellig weekend in Groningen.

Je logeert op de Nova Cura, die deze winter aan de Oosterkade ligt, op 5 minuten lopen van het centrum. Er zijn 4 privé hutten beschikbaar en 2 hutten waar je met 2 personen slaapt.

De groepsgrootte is daarmee 10, want we tellen Josine en Judith ook mee.

De boot is de plek waar we samen eten en verhalen uitwisselen. Voor de yogalessen gaan we op de fiets naar een mooie yogaruimte.

En dit is wat er te beleven valt

Over Josine

Josine is een ervaren, warme en creatieve yogadocente. Ze geeft al jarenlang les op het strand in Schiermonnikoog, waar ze ook woont. Met Josine hebben we inmiddels a 4 prachtige yogareizen mogen organiseren op dit schip, en in 2023 staan er weer 3 op het programma. Dan staat de week in het teken van de elementen (water, vuur, lucht en aarde) en beleven die intens. Via yoga, het eiland en de zee.

Let your yoga dance!

Over Judith

Judith is eigenaar van het schip samen met haar partner Paul. Judith is een actieve yogi die haar mat neerlegt waar er ruimte is. En Judith is de kok. Ze kan heerlijk koken en zet dit weekend een verwarmende ayurvedische maaltijd op tafel om vrijdag samen goed in de stemming te komen. Het zaterdaggerecht …. dat is een verrassing.

Ook ontbijt en lunch zijn goed, gezond en overvloedig op de Nova Cura.

Praktisch & Prijs

Het yogadansweekend kost € 350. Je krijgt daarvoor:

  • twee overnachtingen op de Nova Cura
  • alle maaltijden, koffie, thee, wijn
  • Twee lange yogalessen van Josine
  • Een workshop Afrikaans dansen van Layla
  • De mogelijkheid om Groningen te verkennen

En al onze liefde en aandacht.

Wat je zelf nog moet betalen is de reis naar Groningen en een fiets. Neem de trein en een OV fiets, dat is veruit het handigste. Je hoeft geen yogamatje mee te nemen.

Boeken

Doe je door een mail te sturen met je adresgegevens naar judith@klippernovacura.nl. Dan ontvang je een factuur, en bij betaling is je plek gegarandeerd. Je kunt na betaling tot 1 januari gratis annuleren.

Er zijn nog 4 plekken beschikbaar.
Heb je nog vragen? Bel gerust: 06-54 266 265.

 

Namasté